Familja

Një familje është shuar të mërkurën në Adana të Turqisë, pasi makina që transportonte babanë dhe tre fëmijë ra në një liqen rezervuar. “Hurriyet” raporton

Mosha kur gratë shqiptare, zgjedhin që të bëhen nëna për herë të parë, ka ndryshuar. Ndërsa vite më parë vajzat bëheshin nëna sapo përfundonin gjimnazin,

Fëmijët janë gjëja më e bukur në botë, por njëkohësisht krahas kënaqësisë, prindërve u duhet të përjetojnë edhe lodhjen. Ndonjëherë, disa gjëra që shohim fillimisht duken

Fun
VIP

Besnik Qaka dhe Lolita Begolli pritën para 4 javësh vajzën e tyre të parë, Unë. Janë treguar të rezervuar duke mos publikuar foto të vajzës

Të qenit një mama në karrierë, e sidomos në një profil shumë specifik siç është televizioni, ku koha dhe angazhimi në punë nuk njeh limite,