12-vjeçari pyet nënën sa shpesh bën seks, përgjigja e saj do t’ju habisë!

Një nënë ka mbetur e shtangur nga pyetja e papritur që i ka bërë djali i saj 12-vjeçar, për të cilën thotë se nuk e ka pritur.

Nëna thotë se një ditë derisa po bisedonte me djalin e saj ai e ka pyetur se sa shpesh bëjnë seks ajo me babin.

E gjendur në një situatë siklete, nëna i ka treguar drejtë duke i thënë “Dy ose tri herë në javë”.

Për pyetjen e djalit, ajo ka postuar në një faqe në internet ku bëjnë pjesë vetëm nënat, duke u treguar të gjithave se çka ka thënë.

Disa nga gratë e mbështetën, derisa disa të tjera e kritikuan për sinqeritetin e saj, duke i thënë se këto gjëra nuk fliten me fëmijët.

Mirëpo, nëna i është përgjigjur se priste pyetje rreth asaj se cka është seksi, por asnjëherë se sa herë e bënë.

Ajo pyeti nënat tjera, nëse ndonjërës i është bërë kjo pyetje nga fëmijët e tyre.

Disa i thonin se nëse do të përballeshin me këtë pyetje atëherë do t’u thonin se kjo çështje është mes dy prindërve dhe jo çdokush duhet të dijë këto gjëra intime.

Kurse një nënë shkruan “Mendoj se ke vepruar mirë. Ju e keni mësuar atë që është normale të ketë seks të rregullt brenda javës një çift. Nuk ka asgjë të keqe këtu”.

Një tjetër thotë: “Unë mendoj se është vërtet e rëndësishme që fëmijët e kësaj moshe të kenë edukim seksual që lidhet direkt me jetën reale. Po ashtu është e shëndetshme që fëmijët të kenë kuriozitet rreth këtyre gjërave. Meqë i keni dhënë këtë përgjigje, ka shumë gjasa që ai të vije prapë këto ditë me një pyetje tjetër”.

Share With:311 Views