I ati kryente marrdhënie me të bijën pa dëshirën e saj, vajza bën publike historinë

“Do jetë hera e fundit. Kam shumë kohë që e dëgjoj që kjo do jetë hera e fundit, por fundi nuk ka ardhur asnjëherë” .

Këto janë fjalët e një 18-vjeçareje shqiptare e cila është abu zuar duke kryer marrdhënie pa dëshirën e saj për 3 vite rresht nga babai i saj.

“Fiks Fare” ka denoncuar me audio dhe video fakte të babait , i cili nxirrte justifikime se do të dilnin shëtitje me makinë apo për të shkuar për të marrë dokumenta me vajzën, si e si që të ishte vetëm me të.

Vajza kishte bërë më herët denoncimin ndaj babait, por ai ishte njoftuar nga efektivët.


Për t’ju mbyllur gojën njerëzve familja e fejoi vajzën me mblesëri.

Më poshtë janë të gjitha bisedat e rregjistruara.

Share With:2807 Views