19 dasmat e paharrueshme të fëmijëve mbretërorë

Dasma e William dhe Kate  në vitin 2011 rrëmbeu vëmendjen e miliona njerëzve në të gjithë botën.

Ndoshta gjithë kjo kureshtje është për shkak të rrrethanave, ritualeve shekullore etj. Ose ndoshta është një dëshirë për tu përfshirë në një përrallë të bërë realitet. Që nga Grace Kelly dhe Princi Ranier III, tek King Jigme Khesar Namgyel Ëangchuck dhe Jetsun Pema i Butanit. Këto janë 18 dasmat e paharrueshme mbretërore.

Image

Princi Hajah Hafizah Sururul Bolkiah dhe Pengiran Haji Muhamma Ruzaini, 2012ImageMbreti Jigme KhesarNamygel Wangchuci dhe Jetsun Pema, 2011ImagePrinci Guillaume dhe Kontesha Stephanie, 2012ImageMbreti Hussein bin Talal dhe Lisa Najeeb Halaby, 1978ImageMbreti Constatine dhe princeshe Anne Marie, 1964ImagePrinci Nahurito dhe Masako Owada, 1993ImagePrinci Pavlos dhe Marie Chantal Miller, 1995ImagePrinci Carl Philip dhe Sofia Hellqvist, 2015ImagePrinci Hamzah dhe Noor, 2003ImageMbreti Felipe dhe Letizia Ortiz, 2004ImageDuka Windsor dhe Wallis Simpson, 1937ImagePrinci Charles dhe Diana Spencer, 1981ImagePrincesha Caroline dhe Philip Junot, 1978ImageMbreteresha Elisabeth II dhe mbreti Philip, 1947ImagePrincesha Margaret dhe Antony Armstrong JonesImagePrincesha Victoria dhe Daniel Westling, 2010ImageMbreti Ranieri III dhe Grace Kelly, 1956ImagePrinci William dhe Kate Middleton, 2011

Princ Harry dhe Meghan Markle
Share With:175 Views