Adoleshenti i ‘rrëmben’ fronin fituesit legjendë të lojës kompjuterike

Një 16 vjeçar nga Kalifornia është shpallur fitues i finales së madhe të Kampionatit Botëror ‘Classic Tetris’ në Oregon.

Loja kompjuterike është 13 vjet më i vjetër se ai.

Joseph Saelee mundi Jonas Neubauer, i cili ka fituar shtatë herë në historinë tetëvjeçare të turneut.

Ai i tha për BBC se filloi të luante për hobi pasi pa kampionatet në vitin 2016.

Joseph praktikon për disa orë çdo ditë në pajisjen, që e lidh me një televizor me “rreze drite katodike” (CRT) dhe jo një ekran modern të hollë.

Ai tregoi se preferon të përdorë monitorin e modës së vjetër, sepse ka më pak latente.

Share With:143 Views