Angelina Jolie do të bëhet nënë për herë të shtatë

Angelina Jolie duket se është e vendosur për të adoptuar fëmijën jetimë nga Siria.

Aktorja dëshiron adoptimin e një fëmije në Sirinë e shkatërruar nga lufta.

Aktorja amerikane dhe tanimë ish-bashkëshorti i saj, Brad Pitt, kishin për qëllim të shpëtonin një fëmijë të refugjatëve përpara se të ndaheshin dy vjet më parë.

Por tani ylli 43-vjeçar, synon të shkojë vetëm, edhe pse çifti ende po lufton për kujdestarinë e gjashtë fëmijëve që ata kanë.

Një burim i afërt me Angelina konfirmoi se “Ajo gjithmonë ka dashur të ndihmojë një fëmijë nga Siria dhe se do të fillojë adoptimin e fëmijës”.

Share With:



256 Views