Ç’do të thotë ‘fëmijët ta kthejnë jetën përmbys’, ilustruar

Ekziston një llogari në Instagram e quajtur Got Toddlered që poston foto para dhe pasi njerëz krejt të zakonshëm u bënë prindër. Poston perla si kjo sipër dhe kjo poshtë.

Me kalimin e kohës, llogaria ka bërë për vete mbi 60 mijë ndjekës.

Kolazhet vërtetojnë, se fëmijët, pa pikën e dyshimit, ta kthejnë jetën përmbys.

Ky baba këndon vetëm ninulla sot, por i këndon aq bukur, sa vë dhe veten në gjumë.

Nuk ka rëndësi ç’lloj njeriu ishit para se të bënit fëmijë;

Gjithçka që mund të ndryshojë, do të ndryshojë.

Llogaria menaxhohet nga Mike Julianelle, i cili shkruan edhe në blogun Dad and Buried.

Në një postim, Julianelle shkruan: “A ju kujtohen ditët kur bëheshit vetë pis me të vjella? Ato ditë kanë ikur.”

“Kur gjetën Nemon, humbën dinjitetin.”

Le të themi që kësaj nëne i kanë mbetur kaçurrelat nga jeta e mëparshme

“Të shtunat në mëngjes, asaj do t’i dhembë koka njësoj. S’ka rëndësi në ka pirë mbrëmë apo jo.”

S’ka rëndësi si e mendoni jetën me fëmijë…

Edhe nëse besoni se asgjë s’do të ndryshojë…

E vërteta është…

Shumë ndryshe.

Por ia vlen. Fëmijët janë një bekim. Deri kur duhet t’u japësh gji në tualet. Aty ndoshta nuk janë.

 

Share With:190 Views