Debat mes Princit Harry dhe Mbretëreshës Elizabeth: Meghan Markle nuk mund të ketë çfarë të dojë

Mbretëresha Elizabeth ka debatuar me Princin Harry për zgjedhjet e nuses së tij, Meghan Markle, sa i përket kurorës së dasmës. Mësohet se Harry i ka dhënë liri të plotë për të zgjedhur bashkëshortes së tij dhe kjo gjë nuk i ka pëlqyer aspak mbretëreshës. Teksa Harry ka shkuar për t’ju treguar kurorën që donte Meghan, Elizabeth e inatosur i ka rënë murit me dorë duke bërtitur:“Meghan Markle nuk mund të ketë çfarë të dojë”.
Në përfundim të debatit Harry u ul duke pranuar kërkesën e gjyshes dhe Meghan në dasmë mbajti kurorën e propozuar prej saj.

Share With:167 Views