Dy fëmijët po lanin dhëmbët, gjarpri del nga tavani (FOTO)

Australia është një vend i shkëlqyeshëm; plazhe me rërë të bardhë, diell gjatë gjithë vitit dhe më e veçanta nga të gjitha, kangurët. Por Australia është gjithashtu shtëpi për disa nga kafshët më të rrezikshme në planet.

Dy fëmijë në Brisbane ishin duke larë dhëmbët kur ata panë lart dhe vunë re një piton 4 metra duke u ulur nga tavani.

Vogëlushët dolën nga banjo dhe familja thirri Bryce Lockett, i cili e largoi shpejt gjarprin e rrezikshëm.

Share With:118 Views