E bija solli festat në shtëpinë e Kledi Kadiut | Video

Fundi i vitit është periudha më e bukur që të gjithë e presim me padurim. Data 6 dhjetor është cilësuar si vendosja e bredhit dhe zbukurimeve të tjera. Por kur afron kjo periudhë jo të gjithë i respektojmë datat sidomos kur ka ditë përpara që jemi të ngeshëm. Njëjtë ka ndodhur edhe me Kledi Kadiun dhe familjen e tij. Pasditen e sotme janë angazhuar të gjithë pjesëtarët sidomos e vogla e shtëpisë për të zbukuruar bredhin. Për më tepër shikoni videon e mëposhtme. /Kids’ Time

Share With:252 Views