E lindur për t’u bërë këngëtare, kështu këndonte Adelina Berisha në moshën 2-vjeçare | Video

Karrierën në skenë e kishte filluar që në festivalet e muzikës së pasluftës në Kosovë kur ishte shumë e re.

Atë ajo e ka vazhduar konstant edhe tani dhe njihet për këngët e saj konstante që sjell në skenën tonë.

Në një video që e ka siguruar GazetaExpress, Këngëtarja në këtë video është vetëm dy vjeçare ku që në atë kohë tregon talentin e saj për muzikë.

Share With:124 Views