Erion Isait i zaptojnë zyrën: “E quan të paligjshëm emërimin tim”

Erion Isai aktori i mirnjohur i humorit, e ka batutën gati, edhe në situatat më të zakonshme. Edhe pas largimit nga Portokalli, shakatë dhe të qeshurat nuk na kanë munguar nga aktori. Video e fundit do ju shkrijë së qeshuri. Vajza e tij e vogël Ajeri nuk pranon të lirojë vendin e punës të babait të saj, edhe pse aktori i lutet disa herë. Krahas videos aktori shkruan: “Zaptim i vendit te punes. Ajeri nuk pranon te leshoje zyren. E quan te paligjshem emerimin tim”.

Share With:427 Views