Familja Skënderaj nis pushimet, Ameli i ka veshur rrobat e banjos

Më në fund dëshira e Miriam u plotësua. Pas një viti me koncerte, projekte, muzikë, erdhën pushimet dhe për ta. Amelia ka veshur këpuckat, kapelen e plazhit dhe si karamele e vogël është gati për te uji, ndërsa për babi Albanin gjithë oqeani i dashurisë është ajo. I urojmë familjes pushime të bukura.

Share With:850 Views