Fëmija i parë i 2019 në Parma është shqiptar

Foshnja e parë e lindur në Parma të Italisë për vitin 2019 është shqiptar.

Vogëlushi me emrin Noel, është bekimi për këtë vit të ri për prindërit Mirela dhe Zamir Haxhiaj.

Ai  lindi nën kujdesin e mjekëve në orën 02.07 minuta të 1 janarit dhe peshon 3.550 gram.

Lindja e Noelit u shoqërua me shumë urime nga stafi mjekësor, të afërmit e familjes.

Share With:183 Views