Fëmijës suaj po i dalin dhëmbët dhe ka dhimbje? Ja si do të qetësohet

I vetmi komunikim që mund të bëni me foshnjën dhe të kuptoni nëse ka dhimbje apo jo është mënyra e të qarës. E qara është dalluese nesë foshnja ka uri, vapë, ftohtë, dëshirë për përkëdhelje, dhimbje etj.

Për ta kuptuar këtë gjë nuk është e thjeshtë, sidomos për nënat fillestare. Ju nevojitet kohë para se mund të arrini të dalloni llojin e të qarës, pikërisht për këtë sot po ju tregojmë një guidë dhe këshilla të cilat mund t’ju ndihmojnë për të qetësuar foshnjën tuaj.

Sipas ekspertëve, masazhet janë shumë të këshilluara për të lehtësuar shqetësimin e një foshnjeje, por e dini cilat janë pikat kyçe të këmbës që duhet të masazhoni kur ai ka dhimbje koke dhe po i dalin dhëmbët? Provoni të masazhoni pjesën ku gjendet ngjyra vjollcë (në foton ilustruese) dhe do të arrini të lehtësoni këto dhimbje.

Share With:229 Views