Flokët nuk priten kur jeni shtatzënë? Meghan sapo theu mitin

Sa herë që shfaqet në publik Meghan Markle, sytë dhe mendjen e kemi te paraqitja e saj! Ajo mori pjesë në një event në Kolegjin King, ku kishte zgjedhur të vishte një fustan të thjeshtë të zi dhe flokët onde i mbante të lëshuar.

Por të gjithë po thonë se ajo mund t’i ketë shkurtuar paksa!

Është e vështirë të thuhet me saktësi pasi Dukesha shfaqet larg në foto, por diferenca nga fotot e publikuara më parë është e dukshme.

Mjafton ta krahasoni me këtë foto ku shfaqet me flokë të lidhur:

Meghan ka dashur të bëjë një ndryshim, ose thjesht flokët e saj kanë pasur nevojë për pak rigjenerim.

Nëse keni idenë që flokët nuk priten kur jeni shtatzënë, atëherë ju themi që është vetëm një besëtytni që nuk duhet ta besoni.

Share With:322 Views