Këto janë disa ilustrime të ngrohta familjare që na tregojnë se çfarë është lumturia e vërtetë

Soosh është një artist i talentuar dhe këshilla jonë që duhet ta ndiqni patjetër në Instagram. Soosh-n e tërheqin gjëra të padukshme, por tepër të rëndësishme si dashuria, mbështetja dhe rehatia. Lumturia për Soosh është tek gjërat e vogla, tek familja. Ai ka realizuar disa ilustrime të ngrohta familjare që na tregojnë se çfarë është lumturia e vërtetë.

Share With:354 Views