Kujdes me konsumin e ananasit gjatë shtatzanisë, mund të ketë pasoja fatale

Ananasi ka shumë vlera ushqyese, por kur bëhet fjalë për shtatzënat, duhet të kemi pak më shumë kujdes.  Ananasi është një frut i pasur me minerale dhe proteina fantastike, por tek shtatzënat rrit riskun për abort. Sidomos gjatë tre muajve të parë rritet risku për kontraksione uterine. Bromelaina, e cila gjendet në ananas zbut cervixin. Shumë femra shprehen se kanë konsumuar ananas ditët e fundit të shtatzënisë për të nxitur lindjen në formë natyrale. Pra ananas vetëm ditët e fundit të shtatëzanisë.

Share With:2143 Views