Kur duhet të pini ujë

Uji është elementi më i rëndësishëm për të jetuar shëndetshëm, por në ditët e nxehta të verës nevoja për të bëhet edhe më e madhe. Uji ndihmon në rregullimin e temperaturës së trupit, në tretjen e ushqimit, gjithashtu nxjerr toksinat jashtë. Për të qenë i shëndetshëm është e rëndësishme të pish minimumi 2 litra ujë në ditë.

Ne ju tregojmë 6 rastet kur duhet të pini ujë gjithmonë për të qëndruar të shëndetshëm.

  1. Kur zgjoheni në mëngjes pini një gotë ujë
  2. 30 minuta para se të hani ushqim
  3. Kur doni të hani ju këshillojmë të pini ujë
  4. Para dhe pas stërvitjes
  5. Kur jeni sëmurë
  6. Kur jeni të lodhur
Share With:166 Views