Bes Kallaku rrëzohet në publik nga lodrat e Ajkës | Video

Kur vjen puna për kujdesin për fëmijët, prindërit bëjnë çdo gjë. Dhe sidomos kur bëhet fjalë për prindër të rinj.

Por shpesh prindërit tregohen të nxituar në gjërat që bëjnë apo vendimet që marrin të nisur nga përkushtimi për fëmijët.

Një incident ka ndodhur edhe me Bes Kallakun.

Teksa ka pastruar makinën e tij në një qendër për larjen e makinave, duke u kujdesur për sendet personale që ndodheshin në makinë, Besi pësoi një incident. Lodra e Ajkës që ai kishte në dorë, i bie dhe ai tenton ta kapë. Aty… për më tepër shikoni videon më poshtë.

Ndërsa Besi e ka postuar videon në Instagram, nuk mungon as komenti i Xhensilës.

“Më raft pika”, shkruan këngëtarja simpatike. /Kids’ Time

Share With:359 Views