‘Mrekulli mjekësore’, njihuni me çiftin që u bë 2 herë me trinjakë

Një cift që përdori mënyrën artificiale për tu bërë me fëmijë ka zbuluar se si janë bërë dy herë me trinjakë.

Courtney Garrett, 38 vjec, dhe bashkëshorti i saj Philip, 42 vjec dyshuan se do kishin fëmijë, por një mrekulli mjekësore i bëri prindër gjashtë herë.

Ata mirëpritën trenjakët e parë në shtator 2009 pasi Courtney implantoi dy embrione. Pas disa vitesh, cifti vendosi të provojë përsëri metodën me shpresën që ti jepnin trenjakëve Jack, Oliver dhe Ollie një vëlla më të vogël.

Kështu ata zbuluan se do bëheshin përsëri me trenjakë, gjë që i gëzoi shumë pasi i kishin thënë se nuk do bëheshin kurrë me fëmijë.

Share With:173 Views