Ndryshe nga sa mendonim, fëmija i Harry-t dhe Meghan-it nuk do të llastohet fare! Ja ç’e pret pas lindjes

Ka shumë spekulime rreth foshnjës së Meghan Markle dhe Princit Harry që do të vijë në jetë në pak muaj.

Djalë apo vajzë, emri, trashëgimia etj, njerëzit duan të dinë gjithçka.

Megjithatë përpos këtyre spekulimeve, një gjë është e sigurt, fëmija i Meghan dhe Harry-t nuk do të ketë një jetë të ngjashme me kushërinjtë e tjerë.

Meghan dhe Harry planifikojnë të “sjellin një fëmijë që i njeh vlerat e gjërave normale në jetë”, thotë një korrespondent nga familja mbretërore.

Për shembull, Meghan do t’i çojë fëmijët e saj në një metro. Do të kenë punë një ditë. Ata nuk do të llastohen”.

Meghan nuk vjen nga një familje mbretërore, dhe ajo jo vetëm që e ka paguar vetë kolegjin, por edhe i ka mbijetuar botës së egër të Hollivudit, kështu që e kupton vlerën e punës së vështirë.

Share With:256 Views