Nënat mund t’i ushqejnë fëmijët me gji gjithandej, këto foto ju bindin plotësisht për këtë

Për fat të keq, teoritë “po apo jo ushqyerjes me gji në publik” vijojnë ende. Këtë herë, MoniQua Perez e përjetoi këtë ndërsa motra e saj ushqente me gji në publik të bijën. Pas kësaj, ndërgjegjësimi për normalizimin e ushqyerjes me gji në publik u bë një nga prioritetet kryesore të fotografes. Ajo tha se duke parë motrën e saj infermiere të ushqente vajzën me gji në publik, ajo u jep mesazh të gjitha grave që ta përjetojnë rregullisht këtë gjë.

Pashë forcën dhe bukurinë e këtij përjetimi magjik të saj. Kishte raste kur ishim në publik së bashku dhe asaj i duhej ta ushqente foshnjën me gji. Mbaj mend që, megjithëse përdorte një mbulesë, shumë njerëz ende e vështronin në një mënyrë gjykimi. Unë besoj fort se asnjë nënë nuk duhet ta mbulojë gjirin gjatë ushqyerjes me gji, sepse nuk ka arsye për t’i ardhur turp apo për t’u sikletosur kur bëjnë diçka që është një pjesë e natyrshme e amësisë.

Share With:190 Views