Nënat që sjellin në jetë fëmijën në dimër më shumë shanse të preken nga kjo sëmundje

Keni dëgjuar të flitet për depresionin që kalojnë gratë pas lindjes?

Ai cilësohet si normal, por duhet pasur kujdes që nënat e reja të kenë pranë familjarët, pasi ai lloj depresioni kalon shpejtë.

Së fundi është zbuluar se femrat që sjellin në jetë në dimër fëmijën e tyre, kanë më shumë mundësi të kalojnë probleme mendore.

Gratë që tremujorin e fundit të shtatzanisë e kalojnë në dimër, dhe shohin më pak dritën e diellit, kanë 29 % më shumë mundësi të preken nga depresioni.

Dielli ndikon te prodhimi i hormonit Serotonin, që ndihmon njerëzit të ndihen më të qetë.

Nëse keni në plan të sillni në jetë fëmijë, llogarisni edhe këtë detaj të rëndësishëm se kur juve duhet ta nisni

Share With:278 Views