Nënat tuaja ndoshta nuk e dinë, ky është sekreti për një oriz të shkëlqyer

Orizi është një nga përbërësit kryesorë të gatimeve tona. Nuk kushton shumë, është i shëndetshëm dhe i shijshëm mbi të gjitha.

Çështja është tjetërkund: a e kemi gatuar gjer më sot ashtu siç duhet?

Specialistët shprehen se sekreti qëndron para gatimit.

Në vend që t’ja nisni menjëherë punës bëni një hile të vogël: lajeni 30 herë! Po, 30 herë dhe pjata juaj do të duket si e gatuar nga një shef i shkëlqyer kuzhine.

Share With:440 Views