Përkufizim i perfeksionit! Meghan Markle shkon në teatër me veshjen më elegante që na kanë zënë sytë

Është e pashmangshme të mos komentohet paraqitja e Meghan Markle, sa herë që shfaqet në publik. Dukesha vizitoi Teatrin Kombëtar, që është një nga patronazhet e deleguara nga Mbretëresha Elizabeth.

Meghan e kombinoi fustanin me një xhaketë të së njëjtës ngjyrë dhe nuk e dimë si arriti t’i gjente kaq fiks.

Marrja në patronazh i këtij institucioni mendojmë se i përshtatet shumë dukeshës, duke marrë parasysh lidhjen e saj me artin.

Share With:229 Views