Prekëse | Babai i saj ishte në ditët e fundit të jetës, vajza beqare improvizon kërcimin si në dasmë | Video

Një vajzë beqare mori një fustan nusërie me qira dhe incizoi një vallëzim me babin e saj, pasi ai nuk do të ishte gjallë për ditën e saj të madhe.

Babi i saj ishte diagnostikuar me një formë agresive të kancerit të prostatës, kështu që ajo e incizoi vallëzimin me të, që ta kishte atë kur ai nuk do të ishte më gjallë.

Videoja prekëse ka marrë më shumë se 1 milion shikime në Facebook.

This woman recorded a wedding dance with her father because he wouldn't be alive for her big day! 😢❤️

This woman recorded a wedding dance with her father becauase he wouldn't be alive for her big day! 😢❤️

Posted by Daily Mail on Tuesday, July 17, 2018

Share With:98 Views