Rama jep lajmin e mirë: “Bonuset e reja për bebet nga 1 janari i 2019”

Kryeministri Rama deklaron shumëfishimin e bonusit për beben

Nga 1 janari i vitit të ardhshëm

Fëmija i parë i një çifti do të marrë 8 fishin e bonusit 400 mijë lekë

Fëmija i dytë do të marrë 16 fish të bonusit 800 mijë lekë

Dhe fëmija i tretë 24 fish pra 1 milionë e 200 mijë lekë

“Cdo bebe që lind në maternitetet e republikës së shqipërisë do të regjistrohet aty.. dhe nuk do të shkojë në gjëndje civile dhe do të marrë menjëherë cekun për mirëseardhjen . Kjo një ndihmë e drejtëpërdrejtë për familjet që sot kanë vështirësitë e tyre dhe me lindjen e fëmijëve duhet të jenë të përkrahur. Është një masë që në kalkulimet tona do të nxisë natalitetin për të gjithë pa dallim.

” tha kryeministri Rama.

Share With:888 Views