Rasheli uron mamin, ne menduam se është shoqja e saj

Festa e 8 marsit ka bërë që rrjetet sociale të mbushen plot me foto nënash, lulesh dhe pa munguar një urim që shoqëronte postimin.

Padyshim, një urim për nënën është gjithmonë prekës. Por, në fakt urimi i Rashel Kolanecit, na bëri përshtypje. Jo vetë urimi, sesa mami i Rashelit.

Ajo mban statusin e zonjës, por nga mosha e re që duket dhe trupi perfekt, ne na ngjan me një zonjushë.

E nëse Rasheli nuk do e cilësonte që është e ëma, ne me siguri do të mendonim se është shoqja e saj.

Tani e kuptuam se kujt i ka ngjarë Rasheli.

Share With:686 Views