Ritakohen pas 45 vjetësh motrat dhe vëllezërit që u falën në fëmijëri

Ata kanë mbiemra të ndryshëm, histori të ndryshme jetësore, por diçka të thellë të përbashkët. Ata mund të ri-përqafojnë njëri-tjetrin 45 vjet pasi u ndanë.

Ata janë gjashtë persona nga Rovigo në Itali – tre burra dhe tre gra, vëllezër dhe motrat – të cilët u dhanë për birësim në vitin 1973: më i madhi atëherë ishte vetëm 11 vjeç.

Në atë kohë, nëna e gjashtë fëmijëve nuk punonte dhe kishte vështirësi në mbajtjen e tyre; babai i tij pinte në dëshpërim.

Dhe kështu që nga ajo ditë e mallkuar e vitit ’73 fati i Belindës, Annalisa, Luca, Marco, Monica dhe Mauro u ndanë. Dukej përgjithmonë.

Sidoqoftë, motra e shtatë e quajtur Nerina, si nëna e saj, ende mungon. Edhe ajo është adoptuar sapo ka lindur.

Teksa motra e shtatë ka lindur, 6 të tjerët ishin adoptuar midis 1973 dhe 1975.

Share With:180 Views