Rrethi për ecje tek fëmijët, ja nga çfarë duhet të keni kujdes

A prisni me padurim për ato hapat e parë të foshnjës? A po planifikoni të blini një rreth për ecje për fëmijën tuaj me shpresën se do ta inkurajojë atë për të ecur?

Shikimi i fëmijës tuaj të marrë hapat e tij të parë është një ngjarje shumë e pritur për prindërit shkruan Mom Junction.

Janë shenjat e tij të para të rritjes së pavarur. Ju mund të mendoni të blini pajisjen më të fundit të foshnjës për të lejuar që fëmija juaj të kënaqet me kërkimin e tij.

Por a jeni të vetëdijshëm se një rreth për ecje i fëmijëve mund të bëjë më shumë dëme sesa të mira për fëmijën tuaj të çmuar?

Mos bëni panik. Lexoni më poshtë për të ditur se kur duhet të përdorni rrethin për ecje për foshnjat.

Kur duhet ta përdorë fëmiju juaj rrethin për ecje?

Vendosja e foshnjës në një rreth ecje për foshnjën do ta bëjë shpirtin tuaj të vogël të kënaqet. Por a do të ndihmojë në të vërtetë fëmijën tuaj të ecë? Shumica e mjekëve këshillojnë kundër vendosjes së fëmijës tuaj në një rreth për ecje të fëmijëve.

Faktorë të ndryshëm si lartësia, pesha dhe zhvillimi i përgjithshëm i fëmijës suaj vendosin se kur duhet të një rreth për ecje për foshnjën.

Share With:380 Views