Sa qenka rritur djali i Sinanit, kujt i ngjan më shumë mamit apo babit?

Këngëtari Sinan Hoxha dhe bashkëshortja e tij Andrra Destani prej disa vitesh po i gëzohen faktit të të qenurit prindër të një djali. Andrra ka postuar në llogarinë e saj në “Instagram” një foto të të birit në një park lojrash.

Ansi është rritur shumë dhe tashmë dallohen qartë tiparet e tij, duke na lejuar të bëjmë edhe krahasimin për të kuptuar se kujt i ngjan më tepër, babi Sinanit apo mami Andrrës. Këtë po ua lëmë në dorë juve ta vendosni sipas këndvështrimit dhe perceptimit të gjithësecilit.

Pavarësisht ngjashmërisë duhet thënë se vogëlushi është një fëmijë shumë i ëmbël.

Share With:309 Views