Tjetër arritje në familjen Ora, Rita ndan me publikun lajmin e bukur për vëllain e saj 👏

Dita e sotme për Rita Orën ka qenë një ndër ato të cilat të mbushin me krenari dhe lumutri. Vëllai i saj i vogël Doni, është diplomuar. Ai ka kryer me sukses studimet e tij dhe gjithë mundi u shpërblye.

Artistja shqiptare ka ndarë me ndjekësit disa video gjatë momenteve kur vëllai i saj ka marrë diplomën dhe festën që kanë vazhuar më pas.

 

Krahas tyre Rita ka postuar edhe një foto me Donin, duke treguar publikisht sa krenare ndihet.

“Una jam kaq krenare për diplomimin e vëllait tim. Ti je kaq i zgjuar dhe një njeri shumë i mirë. Kjo është për të ardhmen tënde. Bota është e jotja!”, ka shkruar ajo.

Të pranishëm në ceremoninë e diplomimit ishin e gjitha familja Ora duke dhënë mbështetjen për të voglin e familjes. Urime Don!

Share With:179 Views