Urgjente, 5-vjeçari i djegur ka nevojë për ndihmën tuaj

Një djalë 5-vjeç nga Mitrovica ka nevojë urgjente për ndihmë.

Gent Druari është djegur së bashku me nënën dhe vëllain e tij për shkak të shpëthimit të një bombule gazi.

Vogëlushi është në rrezik për jetën dhe ka nevojë për tu trajtuar jashtë vendit që të shpëtojë.

5-vjeçari ka pësuar djegie në 40% të trupit dhe të gjithë mund të kontribuojnë për shpëtimin e tij duke kontaktuar familjarët e tij në numrat 049 – 313 – 534 (Liridon Druari) / 049-104-212 (Arben Druari).

Share With:350 Views