Vajza e ministrit shqiptar mahnit me zërin e saj të fuqishëm

Yllëza paska zë të mrekullueshëm!
Vajza e Ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasanit, është një talent i vërtetë.

Në një video të publikuar nga ministri, Yllëza shihet duke performuar këngën ‘Perfect’ nga Ed Sheeran.

Zëri i Yllëzës merr vëmendjen pasi që ajo është një vajzë e vogël por me potencial të madh.

Zëri i mrekullueshëm i bijës sime Yllzës

Posted by Bajram Hasani on Thursday, November 8, 2018

 

Share With:114 Views