Vjen në jetë Axa, vajza e Andi Lilës. Futbollisti poston foto

Pak orë pas lindjes, babi Andi postoi një foto të familjes tashmë më të madhe. Mami Ornela mban në krahë Axan e sapolindur, kurse babi Andi mban djalin Ayan. Ky i fundit qenka afeksionuar pas të motrës që në ditën e parë. Edhe fotoja e ka kapur të përkulur mbi të.

(Familja Lila, foto nga Instagrami)

Pas tyre i gjithë ambienti është rozë, me tullumbace dhe princesha të dhuruara për Axan.

Share With:251 Views