Emocionon vogëlushja: Babi, kur ti dhe mami të divorcoheni, si do na ndani ne tre motrave?

Dje Anna më pyeti: “- Babi, po nëse ti dhe mami ndaheni, kush do mbajë dy vajza dhe kush një?”. Isha në kuzhinë e po prisja qepët dhe pyetja më erdhi papritur. “Në ç’kuptim, Anna?”, – e pyeta. “Jemi tre motra, tha, motrën e tretë nuk … Continue reading Emocionon vogëlushja: Babi, kur ti dhe mami të divorcoheni, si do na ndani ne tre motrave?