ish-deputetja e PS-së, Esmeralda Shkjau, është

Sapo kemi hyrë në vitin e ri 2020. Në maternitetin Mbretëresha Geraldinë ka lindur bebi i parë, në orën 00:01. Ajo është pagëzuar me emrin Emel. Të rrojë dhe sjelltë fat për familjen dhe 2020. Se 2020 është një vit i bukur, dhe veç një vajzë mund ta hapte.