Archive

Në emisione televizive dhe rrjetet sociale, po flitet shumë për “balenën blu”, këtë lojë të frikshme që e dërgon lojtarin, natyrisht adoleshent, drejt vdekjes. Nuk është shaka, por

Tre ditët e fundit opinioni publik shqiptar u trondit kur mësoi se loja "Balena Blu" ka mbërritur në Shqipëri. Më të rrezikuarit e kësaj loje janë fëmijët. Loja konsiston

“Sfida e balenës blu”, që po merr jetë fëmijësh në botë, është kthyer në tmerr edhe për prindërit shqiptarë. Po cili është kuptimi i kësaj loje dhe pse

 Pas thirrjes për kudjes edhe në Shqipëri ndaj ”Balena Blu” , raportohet një lajm nga Gjirokastra. Një 12 vjeçare ka qendruar 12 ditë pa ngrënë për të arritur nivelin

Translate »