Archive

Moderatori i njohur Alban Dudushi dhe partnerja e tij Bieta Suto, para disa muajsh janë bërë prindër të një djali, emri i të cilit është KroiArt. Çifti që prej

I ftuar në emisionin e humorit në Top Channel "Pa Limit", Alban Dudushi është rrëfyer për herë të parë për pjesëtarin e ri të familjes së tij. Ai

Translate »