Archive

Avokatja e njohur Eni Çobani është shumë aktive në rrjetet sociale ku shpesh herë publikon foto nga jeta e saj personale dhe ajo profesionale.Së fundmi, ajo ka postuar

Edhe pse nuk ishte teknologjia aq e zhvilluar, fotove nga materniteti u shtohet sot edhe kjo që shihni më poshtë.  Juristja e njohur dhe "moderatorja" simpatike e rubrikës

Translate »