Archive

Në mesin e shumë pyetjeve që bëjnë çiftet derisa gruaja është shtatzënë, është edhe ajo se “çfarë është duke bërë foshnja në bark?”. Hulumtuesit kanë arritur të zbulojnë së

Një shtatzëni duket mjaft e thjeshtë, ju e dini tashmë ekuacionin, por shpesh, fertiliteti është si një thikë me dy presa. Rreth 12% e grave të moshës 15-44

Afërsisht çdo e treta bebe lind me kordon rreth qafës. Por, mos keni frikë, sepse bebja nuk mund të ngulfatet dhe t’i zihet fryma. Kërthiza (apo kordoni umbilikal siç

Veshët e bebes fillojnë të zhvillohen që nga java e tetë e zhvillimit brenda në mitër, kurse marrin formën definitive rreth javës 24. Është vërtetuar tashmë se bebja

Translate »