Archive

Mjalti Është lëndë natyrale, por mund të përmbajë edhe bakterin Clostridium botuliumit, i cili mund të shumohet në zorrët e fëmijëve dhe shkakton botulizma (ndjenjë lodhje) tek ata. Sistemi tretës

Translate »