Archive

Profili në Instagram i këngëtares shqiptare Adelina Ismaili sapo u zbukurua nga fotoja e fundit. Këngëtarja është bërë nënë pak kohë më parë dhe ashtu siç ndodh me

Diva e muzikës shqiptare, Adelina Ismajli, ka pak javë që solli në jetë fëmijën e saj të parë. Emri që bashkëshorti i Adelinës zgjodhi për të birin ishte

Translate »