11 filmat ku barku shtatzënë i aktoreve ishte prej vërteti

Në të shumtën e rasteve regjisorëve dhe gjithë stafit pas skene i duhet të krijojë një bark të rremë, prej jastëku apo ndonjë plastikë për rolet e grave shtatzëna. Mirëpo ka edhe raste kur aktoret kanë qenë vërtet shtatzënë në filmat që kanë luajtur. Bright Side për kuriozitetin e të gjithëve i ka identifikuar dhe i ka postuar fotot e tyre. Madje bashkë me fëmijët e rritur sot, që dikur kanë luajtur në film që nga barku i mamit.

Julia Louis-Dreyfus në Seinfeld

11 filmat ku barku shtatzënë i aktoreve ishte prej vërteti

Claire Danes në Homeland

11 filmat ku barku shtatzënë i aktoreve ishte prej vërteti

Ellen Pompeo tek Grey’s Anatomy

11 filmat ku barku shtatzënë i aktoreve ishte prej vërteti

Zooey Deschanel tek New Girl

11 filmat ku barku shtatzënë i aktoreve ishte prej vërteti

Holly Marie Combs tek Charmed

11 filmat ku barku shtatzënë i aktoreve ishte prej vërteti

Amaia Salamanca tek Velvet

11 filmat ku barku shtatzënë i aktoreve ishte prej vërteti

11 filmat ku barku shtatzënë i aktoreve ishte prej vërteti

Kerry Washington në Scandal

11 filmat ku barku shtatzënë i aktoreve ishte prej vërteti

Kristen Bell në House of Lies

11 filmat ku barku shtatzënë i aktoreve ishte prej vërteti

Cobie Smulders në How I Met Your Mother

11 filmat ku barku shtatzënë i aktoreve ishte prej vërteti

11 filmat ku barku shtatzënë i aktoreve ishte prej vërteti

Madonna tek Evita

11 filmat ku barku shtatzënë i aktoreve ishte prej vërteti

Lisa Kudrow tek Friends

11 filmat ku barku shtatzënë i aktoreve ishte prej vërteti

Share With:
Translate »
124 Views