3 ditësh dhe djali i Eva Longorias bën tifo për këtë ekip në botëror

Vetëm disa ditësh i lindur dhe me t’u kthyer në shtëpi, filloi të “shikonte” ndeshjen. Dhe jo dosido por me një fanellë të personalizuar tifozësh.
Bëhet fjalë për djalin e Eva Longorias. Aktorja ka postuar dje një foto të djalit Santi i cili po mbështeste nëpërmjet fanellës së tij Meksikën.

 

Share With:450 Views