4 simptomat e zakonshme të infeksionit pas lindjes që çdo grua duhet t’i dijë

Gjatë fazës së rikuperimit pas lindjes, trupi juaj mund të jetë i ndjeshëm ndaj infeksioneve të zakonshme.

Shumë infeksione shoqërohen me ethe, të dridhura ose një ndjenjë e përgjithshme e sëmundjes apo siklet shkruan BabyCenter.

Simptoma e zakonshme që çdo grua duhet t’i kushtojë një kujdes të veçantë janë:

-Dhimbje të poshtme të barkut,

-Ethe të shkallës së ulët,

-Dhimbje muskulore, lodhje ose dhimbje koke (shenja të mastitit),

-Skuqje, shkarkim, ënjtje,

-Vështirësi në urinim, ndjenja që ju duhet të urinoni shpesh dhe urgjent.

Share With:
Translate »
282 Views