“A e ke problem që unë kam një fëmijë?”, Xhoni jep përgjigjen e sinqertë në takimin me Anxhin dhe tregon historinë e tij

Gjatë takimit me Anxhin, Xhoni ka shfaqur një anë shumë të mirë të karakterit të tij, që vlen si mesazh për të gjithë. Anxhi ka deklaruar në prezantimin e saj të parë, se është nënë e një fëmije, dhe çështja kryesore ka qenë, se sa do e paragjykojnë djemtë këtë pjesë. Përgjigja e Xhonit gjatë takimit ishte kjo:

“Unë prandaj të zgjodha, fakti që ti ke një fëmijë, tregon që je një vajzë e pjekur. Unë të kuptoj shumë mirë, pasi dhe nëna ime më ka rritur vetëm mes shumë sakrificave…”

Gjithashtu në studio është shfaqur dhe një mesazh nga e ëma e Xhonit:

“E kam ndjekur rrugëtimin e tyre, më pëlqen Anxhi, është guximtare. Nga ana ime si nënë që i kam rritur vetë dy fëmijë, them se duhet të ketë shumë njerëz si guximtarë Anxhi. Une nuk jam kundër që ata të vazhdojnë takimet bashkë…”

Share With:
Translate »
136 Views