A ka kontakt bebja me organin gjenital të mashkullit gjatë seksit në shtatzani?

Nëse nuk e dini se çfarë ndodh me fëmijën gjatë marrëdhënieve seksuale kur jeni shtatzanë, fillimisht duhet të dini anatominë e trupi. Foshnja rritet në mitër dhe lundron në një qeskë amniotike të mbushur me lëng amniotik. Veç kësaj, mitra mbrohet nga zverku, i cili është barrierë për vagjinën. Gjatë shtatzënisë, zverku hapet ngadalë. Sidoqoftë, penisi kur futet në vagjinë, me vështirësi mund ta prekë zverkun. Prapa zverkut është e vendosur mitra, pastaj qeska e amniotikut dhe foshnja. Rrjedhimisht, gjatë seksit, penisi në mënyrë të përsosur futet në hapësirën poshtë zverkut dhe mitrës. Konkluzioni? A është e mundur ta prekni kokën e foshnjës me penis gjatë seksit? JO! Kjo nuk është e mundur sepse bebja mbrohet nga zverku, mitra dhe lëngu amniotik.

Share With:
Translate »
2189 Views