Acidi folik në shtatzënitë e vonshme mund të rrisë rrezikun e alergjive, sipas një studimit

Acidi folik është rekomanduar prej kohësh tek gratë që planifikojnë të konceptojnë shtatëzaninë e dë shiruar, dhe ato në shtatzëni të hershme.

Shtesa e acidit folik funksionon për të parandaluar defektet e tubit nervor në foshnje shkruan Bellybelly.au përcjell Gazeta Shneta.

Share With:76 Views